Inspiráló mandala rajzok

Életünk egy alkotás. Törekednünk kell rá , hogy mindig a művészei legyünk.

Szolgáltatások

A Mandala az ősi indiai nyelvből származik, jelentése: kör, körív, korong. Eredetét tekintve leginkább a buddhista tibeti és indiai kultúrához köthető.

01

Mandala rajz, zent firka

Mandala rajz, zent firka rajz A4-es méretben rajzlapra, fekete kartonra fehér színnel, illetve vászonképre különböző méretben rendelhető kész termékek.

02

Egyedi mandala képek.

Dobd fel lakásodat, hálószobádat, nappalidat egyedi mandala képekkel. Magyarországon még ilyet nem láttam, itt a remek lehetőség hogy otthonod, esetleg irodád falán gyönyörködhess benne.

Rólam

A zen szó azt jelenti, hogy megnyugtatjuk a lelkünket és a gondolatainkat, és újra megtaláljuk saját magunkat.

Már egész kicsi koromban felfigyeltek, rajz tehetségemre.

Nagyon szerettem volna képezni magam, de sajnos nem volt rá lehetőségem soha, így ahogy van egy kis szabadidőm nekiülök és rajzolok. Sok évet kihagytam, nem foglalkoztam vele, de most úgy érzem , hogy eljött az idő arra, hogy csak ezzel foglalkozzak a továbbiakban. Nem csak hobbiként tekintek a rajzolásra hanem hivatásként is.

Mivel a családom az ismerőseim és a barátaim is folyamatosan dicsérnek így remélem , hogy sok embernek és sok vásárlómnak is örömet szerzek majd a képeimmel és viszont láthatom otthonuk falán.

Részletesen rólam itt

Portfolio

Lorem ipsum dolor sit amet.

Honnan jön a zen firka kifejezés? A zen firkát nyugalomhoz segítő firkálásnak, vagy még találóbban meditációs rajzolásnak nevezhetjük. Az egyszerű, ismétlődő minták rajzolása közben ellazul a lélek. Ma is, évezredek óta használják meditációs technikákhoz, gyakorlatokhoz.

Lorem ipsum dolor sit